Ciasta Deluxe

>> Kliknij tutaj aby pobrać ofertę w pdf

Nazwa Opis  
CAPPUCCINO DELUXE

Ciasto z masą cappuccino oraz wiórkami kokosowymi.

CAPPUCCINODELUXE2
CHMURKA AGRESTOWA

Ciasto biszkoptowe z bezą, przekładane bitą śmietaną i agrestem, posypane migdałami.

CHMURKA MALINOWA

Ciasto biszkoptowe z bezą, przekładane bitą śmietaną i malinami, posypane migdałami.

CHMURKA PORZECZKOWA

Ciasto biszkoptowe z bezą, przekładane bitą śmietaną i porzeczkami, posypane migdałami.

CHMURKA TRUSKAWKOWA

Ciasto biszkoptowe z bezą, przekładane bitą śmietaną i truskawkami, posypane migdałami.

CHMURKA WIŚNIOWA

Ciasto biszkoptowe z bezą, przekładane bitą śmietaną i wiśniami, posypane migdałami.

CHOCOCAKE

Ciasto czekoladowe ucierane, zapiekane z serem i wiśniami w żelu.

CHOCOCAKE2
CIASTO KRUCHE Z OWOCAMI

Na kruchym cieście owoce sezonowe pokryte sztywną bezą, posypane kruszonką.

CYTRYNOWE

Herbatniki przekładane masą cytrynową, posypane cukrem pudrem.

CZARNY LAS

Ciemny biszkopt pokryty wiśniami w żelu i bitą śmietaną, udekorowany tartą czekoladą.

CZARNYLAS2
CZEKOLADOWE

Ciasto czekoladowe pokryte kremem śmietanowym i musem czekoladowym.

FALE DUNAJU DELUXE

Ciasto ucierane jasne i ciemne z ćwiartkami jabłek udekorowane polewą czekoladową.

GRUSZKOWIEC

Ciasto ucierane udekorowane gruszkami w żelu i kawałkami czekolady.

JAPOŃSKIE Z KIWI

Ciasto ucierane, czekoladowe pokryte sernikiem na zimno udekorowane owocami w żelu.

JAPONSKIEKIWI2
JAPOŃSKIE Z MORELĄ

Ciasto ucierane, czekoladowe pokryte sernikiem na zimno udekorowane owocami w żelu.

JAPOŃSKIE Z WIŚNIĄ

Ciasto ucierane, czekoladowe pokryte sernikiem na zimno udekorowane owocami w żelu.

JAPONSKIEWISNIA2
JOGURTOWY Z WIŚNIĄ

Ciasto ucierane lekkie z owocami.

JOGURTOWY ZE ŚLIWĄ

Ciasto ucierane lekkie z owocami.

KARMELOWY TOFIK

Ciasto biszkoptowe z dodatkiem dużej ilości kremu kajmakowego.

KOKOSOWE Z POLEWĄ CZEKOLADOWĄ

Ciasto składa się z trzech warstw : biszkoptowej, kremowej i bezowej posypane kokosem.

KORA DĘBU

Biszkopt orzechowy przełożony kremem śmietankowym, udekorowany delicjami w galaretce.

KORADEBU2
KRÓLEWICZ Z BUDYNIEM

Miodowe ciasto przełożone masą budyniową.

KRÓLEWICZ Z TOFFIE

Miodowe ciasto i jasny biszkopt przełożone kremem karmelowym.

KWIAT WIŚNI

Ciasto nasączone syropem z wiśni kandyzowanych.

LEON

Jasny biszkopt i ciasto miodowe przełożone jabłkiem prażonym w galaretce.

MAKOWIEC NA BISZKOPCIE

Ciasto na biszkopcie z masą makową z bakaliami, polane czekoladą.

MAKOWIEC NA KRUCHYM

Ciasto na kruchym spodzie, masa makowa z dodatkiem bakalii oraz pianki.

MARAKUJA KOSTKA

Ciasto biszkoptowe przekładane musem z marakui polane bitą śmietaną.

MARAKUJAKOSTKA2
MIODOWNIK

Ciasto miodowe przekładane masą budyniową z dodatkiem dżemu, polane mleczną czekoladą.

NOWE SŁONECZNIKOWE

Ciasto biszkoptowe z masą waniliową i słonecznikiem.

NOWESLONECZNIKOWE2
NUGATOWY Z WIŚNIĄ

Biszkopt czekoladowy pokryty czekoladową masą z wiśniami.

OREO

Biszkopt biały pokryty kremem budyniowym, przełożony masą z ciasteczkami oreo.

OREO2
ORZECHOWO JABŁKOWY

Ucierane ciasto orzechowe, lekko cynamonowe z kawałkami jabłek.

PIERNIK

Piernik z bakaliami, udekorowany kandyzowanymi wiśniami i migdałami.

PORZECZKOWA ROZKOSZ

Biszkopt jasny i czekoladowy przełożony kremem o smaku białej czekolady i nadzieniem crunchy.

PTASIE MLECZKO

Kolorowe ptasie mleczko, udekorowane owocami zalanymi galaretką.

PYCHOTKA DELUXE

Ciasto kruche przekładane kremem budyniowym z orzechami i powidłami.

PYSZNY Z TOFFIE

Biszkopt biały pokryty kremem budyniowym, przełożony herbatnikami i karmelem.

RAFFAELLO DELUXE

Trzy warstwy: biszkopt, krem i beza, posypane kokosem.

RAFAELLODELUXE2
ROLADA OWOCOWA

Ciasta biszkoptowe zwijane z różnymi nadzieniami.

ROLADA1
SERNIK Z RODZYNKAMI DELUXE

Sernik tradycyjny posypany rodzynkami.

SERNIK GOTOWANY

Sernik na zimno z dodatkiem musu (morelowego, wiśniowego lub kiwi).

SERNIK Z BRZOSKWINIĄ DELUXE

Sernik tradycyjny z dodatkiem brzoskwiń.

SERNIKBRZOSKIWNIA2
SERNIK Z KOKOSEM

Sernik tradycyjny posypane wiórkami kokosowymi.

SEROMAK

Sernik z dodatkiem kulek z masy makowej.

SŁONECZNIKOWE

Ciasto biszkoptowe z masą waniliową posypane prażonym słonecznikiem.

SLONECZNIKOWE2
SNICKERS DELUXE

Biszkopt czekoladowy przełożony masą czekoladową.

SNICKERS ZE ŚLIWĄ

Biszkopt czekoladowy przełożony masą czekoladową i śliwkami.

SZARLOTKA Z KOKOSEM

Ciasto kruche z prażonymi jabłkami z warstwą zapiekanego kokosu.

SZARLOTKAKOKOS2
SZPINAKOWE

Ciasto półkruche pokryte szpinakiem, bitą śmietaną i owocami.

SZPINAKOWE2
ŚMIETANOWY Z JABŁKIEM

Ciasto biszkoptowe z ptasim mleczkiem i kawałkami jabłek.

TIRAMISU DELUXE

Ciasto z dodatkiem sera mascarpone, biszkoptów nasączonych kawą, posypane czekoladą.

TIRAMISU2
TORTOWE Z PORZECZKAMI

Ciasto biszkoptowe z masą śmietankową z dodatkiem owoców.

TORTOWE Z TRUSKAWKAMI

Ciasto biszkoptowe z masą śmietankową z dodatkiem owoców.

TORTOWETRUSKAWKA2
TRUSKAWKOWIEC

Jasny biszkopt pokryty musem truskawkowym i masą serową, udekorowany truskawkami.

TRUSKAWKOWIEC2
VENUS

Jasny biszkopt pokryty masą serową o smaku cytrynowym, udekorowany dżemem i kokosem.

VENUS2

woj. Śląskie: 602 760 360
woj. Małopolskie: 604 155 200

Email: biuro@ciastadomowe.com.pl
ul. Wąwozowa 34b, 31-752 Kraków

© 2016 ciastadomowe.com.pl 
Wszelkie prawa zastrzeżone